Dodona 3.3 gepost op 27-2-2020

Dodona 3.3 voegt voor elke oefening een nieuwe informatiepagina to met extra info voor leerkrachten.

# Infopagina voor oefeningen

Als leerkracht heb je nu toegang tot een informatiepagina voor elke oefening. Deze pagina toont een aantal instellingen zoals de geheugenlimiet, maar ook wie de oefening opstelde. Daarnaast kan de maker van de oefening er ook voor kiezen om extra info ter beschikking te stellen en om een oplossing te delen.

Infopagina van een oefening

# Feedback enkel zichtbaar voor leerkrachten

Soms toont de judge een bericht in de feedbacktabel dat enkel zichtbaar is voor leerkrachten. Tot nu was het onmogelijk om te weten welke berichten enkel zichtbaar waren voor leerkrachten en welke voor iedereen. In deze release wordt er een grijze markering en icoontje toegevoegd naast berichten die enkel zichtbaar zijn voor leerkrachten.

bericht voor leerkrachten

# Volledige lijst van veranderingen

Naast deze grotere uitbreidingen zijn er natuurlijk ook een hoop andere kleine dingen verbeterd. Voor een volledige lijst van veranderingen verwijzen we naar onze GitHub release (opens new window), maar hieronder lijsten we ook kort de belangrijkste wijzigingen op.

  • Er worden nu regelnummers getoond naast externe tekstbestanden
  • Annotaties van het type warning en info worden nu automatisch verborgen als er ook meldingen van het type error zijn
  • De export actie werkt nu asynchroon.
  • De scoresheets werken nu ook via de API